MENSEN ZIJN

VOORKEUREN

WAT BETEKENT DAT VOOR JOU?
Leadership in het digitale tijdperk
leadership-in-het-digitale-tijdperk

Leadership in het digitale tijdperk

Je bent een leader als je continu nadenkt over je klanten, vooruit denkt over je markt en techniek als middel blijft zien.

Internetpeople is een full service bureau, gevestigd in Amsterdam. We ontwikkelen producten, services en proposities die passen bij jouw merk en digitale toekomst.

dit-doen-wij

dit doen wij

We zijn gespecialiseerd in vernieuwing en geven organisaties de middelen om te leiden in het digitale tijdperk. We helpen nadenken, structureren en realiseren.

Wil je verbreden, groeien, versterken of lanceren?
Innovatie betekent voor iedere organisatie anders. Wat je moet doen hangt af van waar jij staat in jouw markt.
Laten we realiseren wat -nu- het belangrijkste voor jou is.

Idee, visie & strategie

Wij denken met je na over jouw merk in de digitale toekomst. We bedenken hoe mensen met jouw product of service gaan werken. We ontwikkelen nieuwe proposities en businessmodellen en gieten die in slimme plannen. 

Digitale tools

We realiseren digitale ervaringen waar mensen enthousiast van worden. Met mobile, tablet en desktop oplossingen passen bij je organisatie. Vanuit scherpe contentformule naar hoge usability en merkbeleving. 

Online Marketing

We analyseren het gedrag van je klanten op website, apps en social media. Vanuit die inzichten helpen we je content en conversatie effectiever in te zetten. Meer leads, sales en engagement.

Organisatie advies

We hebben in jouw schoenen gestaan; we hebben digitale teams georganiseerd, bedrijven aangestuurd en mensen opgeleid. We delen die ervaring om jouw organisatie stappen te laten maken. Onze internetpeople helpen met coaching, intervisie of training.

counter

Resultaat staat voorop in alles wat we doen

In elke opdracht, groot en klein, zorgen we voor een doordacht plan. Onze ervaring daarmee is altijd dezelfde. Als je de tijd neemt om echt door te denken zorg je voor effectievere realisatie en grotere resultaten.

idea-to-results

 

Onze ThinkThinkGo© benadering

signatuur

signatuur

Wij werken compromisloos: fee, tijd en resultaat staan vast.
Ons advies is onbevooroordeeld en onafhankelijk.
We kijken verder dan het aankomende project, we willen lange termijn resultaat voor jou.

Klanten zijn echte mensen

Voel jij je een lead, kandidaat, klantnummer, burger of patiënt?  Nee toch? Ieder mens heeft zijn eigen persoonlijkheid, karakter en gewoonten. Zo kijken wij naar onze klanten en naar jouw klanten.  

We bouwen merken op resultaten

Merken worden niet gemaakt door mooie verhalen, maar door goede producten. Wil je het hart van je klant veroveren dan moet je oprechte beloften waarmaken met langdurige resultaten.

Techniek is ondergeschikt

Techniek verandert sneller dan mensen. Hoe we digitaal kunnen transformeren wordt volledig bepaald door de behoeftes en gewoonten van jouw klanten en medewerkers.

bright-brands

bright brands

Onze klanten zijn klein, groot, oud of nieuw. Zijn er voor consumenten of bedrijven. Moeten versnellen of verstevigen. Wat ze gemeen hebben? Ze houden van resultaten en een slimme aanpak.

 • pentax medical nederland
 • OnMarc
 • telegraaf media groep
 • nvve
 • Rijksoverheid
 • Carl Denig
 • yachts xl
 • tbwa
 • tmc
 • ABIRD
 • mavim
 • UWV
happy

happiness is the truth


Cees van Steijn

Cees

Internetpeople staat voor’ down to earth’. Geen complexe verhalen, maar praktische en vooral werkbare oplossingen.

Cees van SteijnTelegraaf Media Groep
Petra de Jong

Petra

Internetpeople, een goede -praktisch en tactisch meedenkende- partij waarmee de internetstrategie van de vereniging naar een hoger plan is getild

Petra de JongNVVE
Bas van der Lans

Bas

Trots op de samenwerking met @basbrand en @stefheutink. Wauw wat wordt er een cool beest gebouwd achter de schermen! #VanOns#WordPress

Bas van der LansVan Ons
Gijs van den Boom

Gijs

internetpeople is heel sterk in het uitzetten van de grote lijn en plannen opknippen in haalbare deelresultaten. Zo maken we met zijn allen direct meters en hebben we in no-time voor de NVVE een nieuwe site kunnen realiseren.

Gijs van den BoomAcato
John Kroeze

John

Internetpeople staat voor openheid, duidelijkheid, creativiteit, snelheid, goed luisteren en meedenken. Kortom alles wat je zoekt in een zakelijke partner.

John KroezePentax Medical

Jij?

Internetpeople denkt graag met je mee over je volgende stap.
Wil je meer informatie over een van onze klanten of cases. Bel dan met 020 – 26 101 20 of stuur een e-mail naar bright@internetpeople.nl. Dan zorgen wij voor een passende presentatie, factsheet of referentie.

agency

agency for bright brands

team

Onze formule is simpel: de betrouwbaarheid van een traditioneel bureau + het ondernemerschap van de nieuwe generatie digitals.

We brengen altijd de beste mensen aan tafel. Mensen die motiveren en uitdagen. Teamplayers. Mensen die garant staan voor grote resultaten en fijne samenwerking. Ons team bestaat uit digitals van het hoogste niveau.

Maak kennis met ons team

founders

Bas Brand
Bas Brand

strategy director
founding partner
06 450 66 840

Stef Heutink
Stef Heutink

creative director
founding partner
06 23 440 339

kantoor

meet us in Amsterdam

We werken vanuit een fijne plek midden in Amsterdam. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en auto. Je kunt altijd bij ons terecht voor een werkoverleg, flexplek, koffie of lunch.