Evean

Evean biedt thuiszorg, verpleeg- en verzorgingshuiszorg en een breed scala aan gespecialiseerde zorg en behandeling, revalidatie, herstel, zorgondersteuning en welzijn.Evean staat voor het behoud van de identiteit van mensen. De behoefte van de cliënt staat hierbij voorop.
Evean werd recent door het Nationale Business Succes Award instituut (NBSA) uitgeroepen tot branchewinnaar Thuiszorg en dingt mee naar de Nationale Business Succes Award 2015.
By | 2017-08-30T07:02:18+00:00 mei 5th, 2016|Cases, Uncategorized|

About the Author:

Ik ben een ervaren vernieuwer. De afgelopen 15 jaar heb ik vele grote en kleine organisaties geholpen met groeien. Ik ontwikkel krachtige digitale producten, services en proposities. Mijn kracht ligt in het overbrengen van visie en creëren van commitment. Ik voel me vrij bij directie, management of specialist en stel me onafhankelijk en onbevooroordeeld op. Het is mijn missie om mensen en technologie op een mooie manier samen te laten werken. En niet zomaar; ik ben er voor de merken die willen bijdragen aan een blije, gezonde en welvarende samenleving.