Interbank

Interbank is onderdeel van Crédit Agricole Consumer Finance Nederland B.V.
(CACF NL),  een dochter van Crédit Agricole S.A., een van de grootste financiële instellingen van Europa.

Met 150.000 klanten Is Interbank op dit moment een van de grootste aanbieders van consumptief krediet in Nederland. Interbank is dé bank om geld bij te lenen. Het begon allemaal met de Industriële Disconto Maatschappij  (IDM), opgericht in 1923. IDM legde zich uitsluitend toe op het uitlenen van geld aan particulieren. Nu, meer dan 90 jaar later, doet interbank dat nog steeds. En daar zijn ze trots op!

Verantwoord lenen

Geld lenen is niet niks. Daarom vindt Interbank het belangrijk dat u verantwoord leent. En dat begint met een gedegen advies. Interbank heeft een heel netwerk van onafhankelijke financieel adviseurs die samen met u kijken welke lening het beste bij u en uw situatie past.

By | 2017-08-30T07:02:24+00:00 mei 5th, 2016|Cases, Uncategorized|

About the Author:

Ik ben een ervaren vernieuwer. De afgelopen 15 jaar heb ik vele grote en kleine organisaties geholpen met groeien. Ik ontwikkel krachtige digitale producten, services en proposities. Mijn kracht ligt in het overbrengen van visie en creëren van commitment. Ik voel me vrij bij directie, management of specialist en stel me onafhankelijk en onbevooroordeeld op. Het is mijn missie om mensen en technologie op een mooie manier samen te laten werken. En niet zomaar; ik ben er voor de merken die willen bijdragen aan een blije, gezonde en welvarende samenleving.