Labs 2017-09-20T14:25:44+00:00

Like a lab

Bundel de digitale krachten

Onze labs leveren digitale kracht in de juiste hoeveelheid, op het juiste moment. We pakken urgente digitale oplossingen aan. Strategie, concept, design, development; wat er nodig is voor succes. We nemen verantwoordelijkheid voor resultaten en laten je zelf verder groeien.

Een lab is niets anders dan een projectopstelling voor digitale uitdagingen. We brengen mensen en systemen bij elkaar en sturen ze in een scherp afgebakende formule naar krachtige oplossingen.

Formule voor succes

Definieer je probleem

De eerste stap voor elke digitale uitdaging is om een probleem te definiëren of om het probleem te kaderen dat je wilt oplossen. Zonder probleem heb je geen project. Door problemen goed te definieren, maak je oplossen makkelijker, sneller en voordeliger.

Breng mensen samen

Fysiek contact is belangrijk. Problemen oplossen doe je door regelmatig in dezelfde ruimte te zijn en elkaar in actie te zien. Is je lab een vaste plek? Een vergaderruimte? Een pop-up locatie? Het maakt ons niet uit.

Bepaal je methode

Of je nu agile, waterval, kanban, scrum of devops op je probleem loslaat, oplossingsmethodieken gebruiken dezelfde ingredienten. Kies een methodiek die past bij de complexiteit, risicofactoren en urgentie van je project.

Maak mensen vrij

Tijd vrijmaken. Maak specialisten, stakeholders en lead users beschikbaar. Voor het beste resultaat dragen we de juiste mensen hun steentje bij, op het juiste moment, in de juiste hoeveelheid.

STRATEGY LAB

Werk aan je strategie

Een strategie moet altijd een strijdplan zijn. We bedenken hoe je mensen, applicaties en data samenwerken om jouw doelen te bereiken. Een goede marketingstrategie, merkstrategie of digitale strategie resulteert in opschudding, binnen je markt en binnen je organisatie.

Strategy Lab

SYSTEMS LAB

Versterk je digitale systemen

Voeg slimme technologie toe aan je digitale systeem. Ontdek nieuwe tools, integraties en applicaties om je organisatie sterker te maken.

Ons systems lab maakt je digitale systeem sneller, eenvoudiger en veiliger.

Systems Lab

USER INTERFACE LAB

Kom dichterbij je klant

Presenteer jezelf op de juiste momenten op de juiste manier. Ontwerp verfijnde interfaces voor alle digitale touchpoints met je klant.

Ontdek nieuwe presentatievormen in ons UI Lab

User interface Lab

Lab Mantra

Elke lab aanpak is uniek. Toch zie je dat we kunnen bouwen op de overeenkomsten. Uit alle successen en mislukkingen hebben we onze eigen regels gedestilleerd.

Werk samen in dezelfde ruimte

Beweeg snel, plan direct je volgende stap

Itereer vaak

Ken je gebruikers, nodig ze uit

Meet veel, noteer veel

Denk holistisch, denk lineair

In een lab staan resultaat, geld en tijd centraal. De verantwoordelijke mensen zitten regelmatig tot vaak bij elkaar. Dat geeft een nieuwe dynamiek, je kunt niet meer afschuiven, en ook niet meer weglopen. Zodra je aan die druk bent gewend, ontstaat er nieuwe betrokkenheid en een creatievere manier van werken.

Je ziet dat mensen in een Lab opzet voorbij een kritieke grens in denken en doen komen. Dat is waarom digitale doorbraken ontstaan.

Stef Heutink, business development director.